Menú Dissabte i festius per dinar.
23,00€ / 21,00€ per emportar
Per a beure podeu triar entre una copa de vi, refresc, aigua o cervesa
El cafè no està inclós pero no se us cobrarà en cas de no pendre les postres
Primers
Amanida de mató amb carxofes marinades, xerris i vinagreta de nous
Paella de marisc amb sípia, calamarcet, llagostí i closca
Cues de llagostins empanats cruixents amb maionesa d’alvocat i coriandre
Carbassons de Canyet a la graella amb pernil, ruca i mòdena
Segons
Costelletes de cabrit arrebosades amb all i oli
Orada al forn amb salsa tartara I verdures al vapor
Galta rostida supertendre amb oli de romaní fresc i puré de boniato
Pa Bao farcit de vedella rostida al vi negre i ceba cruixent amb salsa foie
Entrecot de vedella a la graella amb salsa de mel i mostassa (suplement 3€)
Opció vegeteria/ vegana 2 plat: Rissotto d´all i pebrot escalivat amb parmesà
Postres
Coulant de xocolata casolà amb gelat de vainilla
Tiramisú Italià
Carrot Cake casolà amb nata
Creppe de Poma
Sorbet de mandarina