Menú Dissabte i festius per dinar.

23,00€ / 21,00€ per emportar

 

Per a beure podeu triar entre una copa de vi, refresc, aigua o cervesa

El cafè no està inclós pero no se us cobrarà en cas de no pendre les postres

 

Primers

Amanida de mató amb carxofes marinades, xerris i vinagreta de nous

Paella de marisc amb sípia, calamarcet, llagostí i closca

Cues de llagostins empanats cruixents amb maionesa d’alvocat i coriandre

Carbassons de Canyet a la graella amb pernil, ruca i mòdena

Segons

Costelletes de cabrit arrebosades amb all i oli

Orada al forn amb salsa tartara I verdures al vapor

Galta rostida supertendre amb oli de romaní fresc i puré de boniato

  Pa Bao farcit de vedella rostida al vi negre i ceba cruixent amb salsa foie

Entrecot de vedella a la graella amb salsa de mel i mostassa   (suplement 3€)

Opció vegeteria/ vegana 2 plat: Rissotto d´all i pebrot escalivat amb parmesà

Postres

Coulant de xocolata casolà amb gelat de vainilla

Tiramisú Italià

Carrot Cake casolà amb nata

Creppe de Poma

Sorbet de mandarina

                     

×