Menú de dissabtes i festius per dinar
PRIMERS
Amanida de magrana, formatge de cabra, codony i nous
Ensalada de granada, queso de cabra, membrillo y nueces
Paella de marisc amb sípia, calamarcets, llagostí i closca
Paella de marisco con sepia, calamarcitos, langostino y mejillones
Croquetons casolans de llagostí amb salsa tartara
Croquetones caseros de langostino y salsa tartara
Caneló XXL de bolets amb beixamel i germinats
Canelón XXL de setas con beixamel y germinados
SEGONS
Entrecot de vedella madurada amb salsa de foie (suplement 3€)
Entrecot de ternera madurada con salsa de foie (suplemento 3€)
Bacallà amb samfaina
Bacallà amb sanfaina
Costelletes de cabrit arrebosades amb all i oli
Costillitas de cabrito rebozadas con all i oli
‘Solomillo’ de porc supertendre amb salsa Oporto i verdures al forn
Solomilllo de cerdo supertierno con salsa Oporto y verduras al horno
Melós de pollastre farcit de setes i ceba caramel.litzada amb salsa xampinyons i patates París
Meloso de pollo relleno de setas y cebolla caramelizada con salsa de champiñones y patatas París
Opció vegeteria/ vegana 2 plat: Rissotto de trufa i parmesà
POSTRES
Pastisset de formatge amb coulis de fruits del bosc
Pastelito de queso con culis de frutos del bosque
Sorbet de limoncello amb mini gobre
Sorbete de limoncello con mini gofre
Creppe de Nutella
Creppe de Nutella
Brownie de xocolata amb gelat de vainilla
Brownie de chocolate con helado de vainilla
Mel i mató amb nous
Miel y mató con nueces
Para beber podéis escoger entre una copa de vino, refresco, agua o cerveza
El cafè no està inclós pero no se us cobrarà en cas de no pendre les postres El café no está incluido pero no se os cobrará si no tomáis postre |