Menú de dissabtes i festius
PRIMERS
Amanida de mozzarella fresca, prèssec, tomàquets, fruits secs i vinagreta
Ensalada de mozzarella fresca, melocotón, tomates variados, frutos secos y vinagreta
Paella de marisc amb sípia, calamarcets, llagostí i closca
Paella de marisco con sepia, calamarcitos, langostino y mejillones
Croquetons casolans de bacallà
Croquetones caseros de bacalao
Carabassons de Canyet a la graella amb pernil, ruca i mòdena
Calabacines de Canyet a la parrilla con jamón, rúcula y módena
SEGONS
Entrecot de vedella madurada amb salsa Roquefort (suplement 3€)
Entrecot de ternera madurada con salsa Roquefort (suplemento 3€)
Filet de lluç amb salsa de cloïsses i vermut blanc
Filet de merluza en salsa de almejas y vermut blanco
Costelletes de cabrit arrebosades amb all i oli
Costillitas de cabrito rebozadas con all i oli
‘Pa Bao’ farcits de vedella rostida al vi negre i ceba cruixent
‘Pan Bao’ rellenos de ternera asada al vino tinto y cebolla crujiente
Galta de porc supertendre amb oli de romaní fresc
Carrillera de cerdo supertierna con aceite de romero fresco
Opció vegeteria/ vegana 2 plat: Rissotto d’all i pebrot escalivat amb parmesà
POSTRES
Pastís de formatge
Tarta de queso
Flam de coco i rom casolà
Flan de coco y ron casero
Brownie de xocolata amb gelat de vainilla
Brownie de chocolate con helado de vainilla
Creppe de Nutella
Creppe de Nutella
Gelat de llimona amb culís de fruits vermells
Helado de limón con culís de frutos rojos
Para beber podéis escoger entre una copa de vino, refresco, agua o cerveza
El cafè no està inclós pero no se us cobrarà en cas de no pendre les postres El café no está incluido pero no se os cobrará si no tomáis postre |